Navigace

Právě prohlížíte: OSOBNÍ AUTOMOBILY

Baterie pro nákladní auta

NÁKLADNÍ AUTA NÁKLADNÍ AUTA

Baterie pro motocykly

MOTOCYKLY MOTOCYKLY

Baterie pro volný čas

VOLNÝ ČAS VOLNÝ ČAS

Oleje SUNUCO

Oleje SUNOCO Oleje SUNOCO

Počasí

Kdo je online

Právě připojeni - hostů: 2 

Statistika

Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/avpk.cz/www/modules/mod_stats/helper.php on line 106 Počet zobrazení článků : 247275


BATERIE PRO OSOBNÍ AUTOMOBILY
PDF Tisk Email

VARTA ZNAMENÁ PERFEKTNÍ VÝKON PRO KAŽDÉHO.

VARTA ULTRA dynamic A dynamic TRIO

Je to celá sada výjimečných výkonů, které firmu VARTA vyznamenávají. Maximální standardy kvality nenechávají žádný prostor pro kompromisy. K tomu používáme naše veškeré Know-how důsledné inovace. Díky tomu Vám můžeme stále nabízet baterie s nejlepšími technickými vymoženostmi, které Vám garantují ještě více výkonu a spolehlivosti. A které ještě navyšují náš náskok před konkurencí.

Pro baterie je důležitý především výkon a spolehlivost – a zde nasazuje VARTA laťku. Díky tomuto nekompromisnímu přístupu ke kvalitě jsme se stali hlavnímdodavatelem vedoucích výrobců automobilů. Aby to tak zůstalo, mají našiinženýři jasný úkol: stále vylepšovat to nejlepší. Nejnovějším výsledkemtohoto vyhraněného inovačního ducha je nová technologie PowerFrame – po výjimečné technologii AGM další důkaz pro neohrozitelnou vedoucí roli firmy VARTA. A pro Vás další důvod dát firmě VARTA Vaší důvěru.

 

VARTA START-STOP PLUS VARTA START-STOP
více informací více informací



VARTA SILVER dynamic VARTA BLUE dynamic VARTA BLACK dynamic
více informací více informací více informací